Om Prinfo

Om Prinfo

Prinfo Communication Group er et nettverk av kommunikasjonsbyråer som gir deg én kontaktperson for hele det nordiske markedet. Ved hjelp av våre nærmere 50 ulike byråer får du strategisk forankret kommunikasjon som er tilpasset til lokale forhold.

Trass i at de skandinaviske landene har mye felles historie, er det stor forskjell på å markedsføre seg i de tre landene. Dessuten spiller det en rolle om du vil være synlig i Oslo eller Bergen, i Östersund eller Malmö. Det er ikke bare tyske reklamefilmer som virker helt feil på svensk TV, for å si det slik. Derfor tror vi at du vil sette pris på den lokale forankringen kommunikasjonsbyråene i nettverket Prinfo Communication Group kan tilby, enten det gjelder reklame eller trykksaker. Vi er der du er – og der kundene dine er. Det er en av de viktigste ideene bak Prinfo Communication Group.

Den andre er å gjøre lokale spesialister til totalleverandører. I nettverket vårt finner du byråer med svært ulik ekspertise – fra direktereklame og pakningsdesign til digital kommunikasjon og sosiale medier – som med hverandres hjelp kan levere ekspertkompetanse innenfor alle kommunikative disipliner. Dessuten tar vi på oss alle typer produksjon, innenfor både trykte og digitale medier.

Prinfo Communication Group er Nordens største nettverk av kommunikasjonsbyråer.Nettverket består av nærmere 50 reklamebyråer, webbyråer og trykkerier i Sverige, Danmark, Norge og Latvia. Derfor kan vi hjelpe deg med alle dine markedsføringsbehov, samtidig som vi sørger for lokal forankring uansett hvor i Skandinavia du vil kommunisere. Våre tre forretningsområder er reklame og strategisk kommunikasjon, produksjon og trykk samt systemløsninger. Vi har valgt dem fordi de oppfyller alle markedsføringsbehovene til bedrifter på det nordiske markedet. De fleste av kundene våre er mellomstore bedrifter som dekker noen av eller alle sine markedsføringsbehov via oss.